fredag 7 oktober 2011

Bongo-brallor


Jönköping
6 okt 12.30
Det känns fint att skriva på svenska igen. Nu är på väg iväg från Jönköping och gårdagens gig på Bongo Bar. Det var något med stället som fick mig att tänka tillbaks på Holland. Förmodligen att det var K-märkt. Holländarna verkar ha haft större intresse att bevara gamla byggnader än vad vi haft i Sverige, men så har vi ju mer naturresurser att gödsla med än vad de har -på gott och ont.   

Bongo bars bar.

Vi reser runt i två minibussar i 5 dagar tillsammans med rockbandet Adore från Jönköping och skatepunkbandet In Michigan från Söderhamn. I dag kommer vi spela i Falkhallen i Falkenberg, imorgon på Skylten i Linköping och på lördag på HC Steakhouse i Söderhamn. Vi kommer ha lite annorlunda sättning på den här delen av turnén. Joel, Joel och jag kommer göra de två första spelningarna och därefter blir det bara Joel G och jag. Spännande...
setlist för alibi toms tillfälliga trio

Gårdagens event stod helt klart In Michigan för. Förutom en högoktanig rockshow så lyckades en av deras gitarrister (Kobra) att flänga iväg sin splitter nya gitarr i ett snurrförsök ute på dansgolvet (ja, dansgolvet. ). På något sätt lyckades även hans shorts spricka upp minuterna senare.

Notera även sprickan i Gitarren. Rock.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar